Tehyläiset Vihreät

Asetu ehdolle Tehyn valtuuston vaaleissa 2021

Tervetuloa mukaan Tehyläisten Vihreiden ehdokkaaksi Tehyn valtuustoon vuoden 2021 vaaleissa.

Kevään 2021 vaaleissa valitaan Tehyn valtuusto seuraavalle nelivuotiskaudelle. Sinun ei tarvitse olla poliittisesti sitoutunut tai Tehyläiset Vihreät ry:n jäsen voidaksesi asettua ehdolle listallemme. Riittää, että haluat olla mukana muuttamassa työelämää. Aiempaa kokemusta edunvalvonnasta tai luottamustehtävistä ei tarvita.

Varsinainen ehdokasasettelu alkaa myöhemmin, mutta voit olla jo nyt yhteydessä, ilmaista kiinnostuksesi ja kysyä lisätietoja!

Tehyn valtuuston vaalit 2021

Vaaleissa valitaan Tehyn valtuustoon 83 valtuutettua. Vaalit ovat valtakunnalliset, vaalipiirinä on koko maa.

Valtuusto on Tehyn ylin päättävä elin. Se muun muassa hyväksyy työehtosopimukset, päättää mahdollisista työtaisteluista, ohjaa rahan käyttöä sekä linjaa muutenkin liiton toimintaa.

Useimmissa tehyläisiä koskevissa työehtosopimuksissa on sovittu, että Tehyn valtuuston jäsenet saavat kokouksia varten palkallista virkavapaata omasta työstään. Niiden kohdalla joilla näin ei ole, maksaa Tehy ansionmenestyskorvauksen. Tehy korvaa myös muut valtuustotyöskentelystä aiheutuvat kustannukset, kuten matkat, majoituksen ja ruokailun. Kokouksista maksetaan lisäksi kokouspalkkio.

Vaalit käydään vuoden 2021 keväällä. Jos kiinnostuit ja haluaisit lähteä mukaan Tehyläisten Vihreiden ehdokaslistalle muuttamaan työelämää, ota yhteyttä!

Atte Tahvola
atte.tahvola@gmail.com
0407186550


© Tehyläiset Vihreät 2020